Vakantiewoningen in Spanje

Doe eens gek en huur met uw familie en/of vrienden een vakantiehuis in Spanje. Spanje is al jaren één van de populairste vakantiebestemmingen. Er zijn daardoor veel vakantiehuizen te huur. Vooral de Spaanse Costa’s (Costa Brava, Costa Dorada, Costa Blanca) zijn erg in trek. De Pyreneeën en de steden Barcelona en Madrid trekken ook ieder jaar veel toeristen.

Veel Nederlanders huren in Spanje een vakantiewoning en brengen daar de winter door omdat de temperaturen er ook in de wintermaanden aangenaam zijn. In de zomer kan het kwik hoog oplopen en kan het er erg warm zijn. Vakantiewoningen in Spanje zijn erg populair, omdat ze vaak van alle gemakken en luxe voorzien zijn. In sommige gevallen beschikken de Spaanse vakantiehuizen over een sauna of jacuzzi of zelf over een privé zwembad of tennisbaan.

In de omgeving van uw vakantiehuis in Spanje is er vaak genoeg te doen; ga naar het strand, sla een balletje op de tennisbaan, maak een fietstocht door de  prachtige omgeving of ga heerlijk golfen. Bent u geen sportief persoon? Breng dan eens een bezoekje aan een van de vele historische steden die Spanje rijk is. Ga bijvoorbeeld naar Barcelona, en bekijk de kunstwerken van Gaudi en Picasso.

Op zoek naar een vakantiewoning in Spanje? Neem een kijkje bij Vakantiewoning.org en bekijk het uitgebreide aanbod aan vakantiewoningen in Spanje. Alvast een goede vakantie toegewenst!Leave a Reply