De sloep met een frisse look en genoeg ruimte

Als we het hebben over een van de bestverkopende tendersloepen van het afgelopen jaar dan staat de Corsiva toch wel boven aan de lijst. Voornamelijk door zijn goede prijs-kwaliteitverhouding worden ze al sinds 2001 gebouwd voor de West-Europese markt. Van modellen tussen 4,75 en 7 meter in lengte kennen ze een gunstige vraagprijs doordat ze in oplages gebouwd worden. En het kan uitgerust worden met hogere of standaard motorisering en uitrustingen. Een genot voor uitjes met familie of vrienden en door de jaren heen bewezen als goede, degelijke en betrouwbare tendersloepen. De bekende toonaangevende tender sloepen zijn modern gelijnd met een opvallende brede neus, strakke achterkant, overzichtelijk ingedeeld en met enorm veel opbergruimte.

Corsiva levert voor elke smaak een sloep
De Corsiva 595 Tender is de vernieuwde versie van de 590. Standaard uitgerust met luxe stuurwiel, bilgepomp, ankerluik op voordek, RVS bekerhouders en RVS reling en kikkers. Ook te verkrijgen met diverse optionele uitrustingen. De 595 scheidt het passagiersdeel van het stuurgedeelte wat zorgt voor een karakteristieke barrière. Uitgerust met een 30pk motor en uit te breiden tot een 60pk motor. Betekende dat u met een minimale motorisering van 15 pk al zonder vaarbewijs kunt beginnen en doorgroeien tot een snelle boot. De stabiele tender van Corsiva vaart gemakkelijk, blijft stabiel en kent een draaicirkel tot twee bootlengtes. Het is een bovenal leuke tender met een zeer aantrekkelijke vraagprijs.

Het kleine zusje van de 595 Tender
In tegenstelling tot de 595 kent de Corsiva 500 Tender een maximale lengte van 5 meter en net als de 595 ook een maximaal vermogen van 60pk. Met zijn standaard polyester romp en zwart of hennep kleurige kabelaring is de 500 een echte eyecatcher onder de watersport liefhebbers. En niet te vergeten een van de meest compacte tenders. Maar het compacte neemt niet af van het feit dat er maar liefst 5 personen aan boord kunnen. De sloep is standaard bekleed met een hoogwaardige bekleding van het merk Diamante en de boot kent rondom diverse opbergvakken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Corsiva te bieden heeft?
Al en al zijn de sloepen van Corsiva betaalbaar en worden ze standaard uitgerust met een buitenboordmotor naar eigen vermogen. En de nieuwere modellen van Corsiva zijn voorzien van een bun waardoor u de motor niet zult zien en vrijwel niet zal horen. Informeer uw desbetreffende waterport speciaalzaak betreft de mogelijkheden tot optionele beschikbare uitrustingen en specificaties. Elk model kent unieke eigenschappen dus laat u vooral inlichten door een expert op het gebied van tendersloepen. Bekijk het gehele aanbod aan Corsiva modellen in de showrooms.