De mooiste hotels van Maspalomas

Direct aan zee op het prachtige vakantie eiland Gran Canaria ligt de badplaats Maspalomas. Het is overduidelijk dat deze stad het moet hebben van het toerisme. Er zijn hier namelijk ongeveer zes keer zoveel hotelbedden dan inwoners. Een aantal van deze bedden bevinden zich in de mooie hotels van de Lopesan-keten.

Lopesan Costa Meloneras
Het hotel Lopesan Costa Meloneras is een mooi viersterren hotel dat direct aan de zee ligt. Dit familiehotel beschikt over maar liefst vijf zwembaden waarvan één kinderzwembad en daarnaast kunt u nog gebruik maken van de whirlpools met uitzicht op zee. Ook indrukwekkend is het wellnesscentrum dat hier aanwezig is. Het zogeheten “Corallium” beslaat 3500 vierkante meter en huisvest een fitnessruimte een schoonheidssalon en een groot binnenzwembad waarin u zich in een grot waant.

De ligging ten opzichte van alles wat Maspalomas te bieden heeft laat ook niets te wensen over. Zo loopt u binnen vijf minuten op de Faro-boulevard waar diverse winkels, restaurants en bars gevestigd zijn. De beschermde duinen van Maspalomas zijn eveneens op loopafstand.

Lopesan Baobab Resort
Recht tegenover het Lopesan Costa Meloneras ligt zusterhotel Lopesan Baobab Resort. Dit hotel is op zo’n vijf minuten van het strand gelegen maar beschikt over genoeg zwembaden om iedereen van waterpret te kunnen voorzien. Het Baobab Resort is ten opzichte van het Costa Meloneras meer geschikt voor kleine kinderen. Dit omdat hier een aquapark is waar de kleintjes zich uren mee kunnen vermaken. Naast de twee kinderbaden beschikt het hotel nog over liefst zeven zwembaden waardoor het strand eigenlijk overbodig wordt.

Het hotel is in Afrikaanse stijl gebouwd en er is dan ook een restaurant met de Afrikaanse keuken waar u heerlijk Afrikaans vlees en Afrikaanse vruchten kunt eten. Hiernaast zijn er nog twee buffetrestaurants en één à la carte restaurant te vinden. Ook zijn er vier bars verspreidt over het resort.